Thursday, June 4, 2009

Berita Terkini...

Malam tadi aku keluar minum dengan PA kepada salah seorang bekas EXCO Penipu Rakyat (PR) Perak. Khabarnya, seorang orang kuat PR menaja seorang penulis blog PR untuk menerbitkan buku. Kos untuk menerbit buku ni RM 15,000.00 dan orang kuat ni bagi RM 16,000.00 pada penulis blog PR ni. Ceritanya, orang kuat ni sebelum PR perintah Perak jalan kaki je tiba-tiba boleh sponsor cash pada penulis blog ni. Kalau boleh bagi cash RM 16,000.00 mesti kat akaun ada banyak lagi...
Dan dengar cerita PA ni orang kuat ni juga sponsor kemera pada sorang lagi blogger. SLR harga RM 5,000.00++. Banyak duit orang kuat ni. Tu baru 11 bulan Penipu Rakyat perintah Perak....
PANDAI JUGA ORANG PR MENYAMUN!!!

6 comments:

Parpu Kari said...

Wah, biar betul saudara? Depa kata depa suci! Tak makan rasuah, macamana dari pejalan kaki boleh jadi seorang yg berduit? Ikut logik akal, kita boleh agak dah kan? Penipu Rakyat aka Fuckatan Riot ni memang melampau! Guna agama utk cover kejahatan!

PUTRA K.r.a.s.K said...

Aku rasa korang salah dalam menilai PR ni. Mereka ni dari golongan yg MAKSUM - suci dari dosa. So apa yang diorang buat tak pernah salah. Lain la kalau UMNO buat. Itu sebab UMNO tak der Tuan Guru yang nak tolong putarbelitkan hadis atau ayat Quran . So apa saja yang diorang buat / dapat lepas PRU 12 dulu adalah halal dan sah tak kira dari mana sumbernyanya. Sebab mereka PR .

Anak Lenggong said...

Lorrr...camtu pun ada eks...patut laa bloggers PR nie sampai sanggup suruh orang masukkan duit dalam akaun dia untuk pembiayaan dia...(contoh Topeng Perak dari Perisik rakyat) untuk paparkan fitnah dia.ishh..baik tadah topi kat orang ramai sambil main gitar(serupa kat pasar seni tu)..ishh tak cukup2 lagi kee dok tadah duit kat orang ramai yang dok pie dengar ceramah tu....

Anonymous said...

perisik rakyat punya blog tu tak guna otak... saya pernah tanya dia kat mana dia dpt sumber gambar samy smyang dlm masjid...dia tuduh kat masjid perak..bila saya tanya masjid mana? dia lencongkan jawapan... tu satu tuduhan .. tak baik tapi bab hasut menghasut bagi kat dia.. maaf cakap lar, beliau seorang useless takde ilmu tapi nak bagi info salah... memecah belahkan orang perak. aku doa satu hari sok apa yang fitnah dia buat, Allah balas.beliau adalah seorang blogger yang tiada etika.

CHAIRMAN KAGA said...

PUAK GEROMBOLAN NAK BERHUJAH TENTANG RASUAH? NI HIPOKRIT TAHAP DEWA DEWI. ASAL WANG TU DATANG DARI KOCEK SENDIRI APA YANG ENGKAU BENGANG SANGAT. KALAU SKANDAL AMENO, YANG MENGUTIP BIL ADALAH RAKYAT, DAN JUMLAHNYA KECIL, HANYA SEKADAR SEPULUH BILLION DAN SEPULUH SEN. BERTUAHNYA KITA MENDAPAT KERAJAAN YANG SEBEGITU BERSIH, CEKAP TAPI LANGSUNG TAK AMANAH!

Anonymous said...

mmg haramjadah bapak segala penipu ni...halo kawan...insaflah...setakat beli kitab rm2.50 pastu usung sana usung sini sampai nak kutei...nak tunjuk pandai ttg ugama konon...uishh nasib deme kejap je jadi senang ..tuhan nak uji...tapi mereka2 ini terlalu rakus dan tamak haloba...apa jadi ???? mereka kaya-raya menelan duit rakyat yang mereka dakwa menyebelahi mereka..aloo kawan..sudahla...tembelang anda semua sudah diketahui orang...lihatlah DENGAN kekuasaan ALLAH SUBHANAHUATAALA..kekuasaan mereka TELAH ditarik dengan sekelip mata....insaflahlah....kembali berjuang untuk islam & bangsa melayu...HIDUUUUUUP MELAYU